Agraïment de la Comissió de Festes

La Comissió de Festes voldríem agrair-vos  a tots i a totes la vostra col·laboració en la Festa Major d’enguany, que ha estat un èxit de participació i que hem pogut celebrar sense pluges! Per citar uns quants actes, volem destacar: 

Vam començar amb una actuació preciosa de la coral SISISI, una passejada musical que culminà amb una emotiva “Salve de l’Aigua” a la font de Can Salavia. El Playback, que ha estat fantàstic i que no hauria funcionat sense la feina de la Comissió organitzadora i els participants en els nou números del Playback. Sou uns artistes i ens heu fet gaudir molt! S’ha presentat un mercat extraordinari i un altre d’andròmines, i la Cercavila ens ha remogut a tots al so dels Grallers del món i el ball del gegant i cabeçuts animats pel Grup de Joves. Gràcies també als sardanistes i als qui han presentat 16 truites delicioses. A la comissió de Ping-pong i a les Motiescapes per fer-nos jugar a petits i grans. I no oblidem el berenar popular i la xocolatada que ens va endolcir el final de festa.

Gràcies als que amb les seves col·laboracions, han col·laborat en la logística de la Festa Major i a l’Ajuntament, en particular a totes les persones que, un any més, han  assumit la responsabilitat i la feinada de muntar l’escenari, les carpes, llums, guarniments i de desmuntar-ho després! Sense elles, seria impossible la festa.

I, el més important, gràcies a tothom que ha participat i gaudit dels actes de la festa perquè, amb la vostra presència i escalf, doneu sentit a tots els esforços de tanta gent. La Festa Major és una festa feta i gaudida pels veïns i visitants i ens agrada que sigui així.

Una abraçada molt forta a tothom i ens retrobarem l’any que ve!