La Festa Major s’acosta: temes pràctics

Us volem informar que aquest any, des de la Comissió de Festes i amb el suport de l’Ajuntament, tornem a preparar la Festa Major i com ja fa uns anys, a la Plaça Major.

Serà una festa a la mida del poble, en un espai on ens sentim tots més propers.
Som conscients de la feina que això comporta: traslladar taules, cadires, neveres, equip de so… tot això vol dir moltes mans!!

Aprofitem per demanar la col·laboració de tots i totes i així serà més fàcil el muntatge. Tothom qui vulgui donar un cop de mà pot venir el dijous 22 d’agost a partir de les 5 de la tarda. Anirem al pavelló a buscar el material i cap a la plaça Major. Com més serem, abans acabarem!

Us demanem paciència a tots els veïns i veïnes de la Plaça, del carrer Nou, de la Cellera i Romeria. Durant uns dies hi haurà més moviment, anar a dormir més tard… Però “és Festa Major, un cop l’any!!” i l’esperem amb moltes ganes.

L’última paraula la tindrà la meteorologia que, si ens acompanya, ens deixarà gaudir de la nostra festa d’estiu. Tindrem a punt una carpa per protegir-nos si plou. Si, així i tot, el temps fos poc amable, algunes activitats les farem al pavelló.

Cal tenir en compte que no es podrà aparcar ni circular:

  • Del dijous 22 a partir de les 8 del matí fins al dilluns 26 d’agost a les 00 h, no es podrà aparcar a la plaça de Romeria.
  • Dijous 22, a partir de les 4 de la tarda fins a les 11 de la nit, a la Plaça Major, carrer Nou, la Placica i plaça de la Romeria.
  • Divendres 23, d’1 a 2 del migdia, no es podrà circular de Reixac fins passada la Font de Can Salavia.
  • Divendres 23, a partir de les 5 de la tarda fins a les 6 de la matinada, al c/ Nou, a la Placica i Plaça Major.
  • Dissabte 24, de les 8 del matí a les 3 del migdia, no es podrà aparcar al carrer de Can Caló (davant escola fins al dispensari) hi es farà un mercat extraordinari de Festa Major.
  • Dissabte 24, a partir de les 3.30 h fins a les 6 de la matinada, al carrer d’entrada a la Plaça, Plaça Major, carrer Nou i a la Placica i Carrer Nou.
  • Diumenge 25, de 6 de la tarda a les 12 de la nit, no es podrà aparcar ni circular per la Plaça Major, Placica i c/ Nou.
  • Dilluns 26, a partir de les 6 de la tarda fins a les 11 de la nit, no es podrà aparcar ni circular a la Plaça Major, la Placica i el carrer Nou.

La circulació pel Carrer Nou serà més complicada, ja que muntarem una carpa per protegir-nos en cas de pluja.
Us demanem que no aparqueu els vostres vehicles durant els dies de la festa a la zona de la plaça Major, Placica, plaça de Can Mosquera i Carrer Nou. Tampoc davant l’església de la Romeria, perquè tots els dies de la Festa hi tindrà lloc l’exposició de fotografia.

Us donem les gràcies a totes les persones que feu possible aquesta festa, tant les que col·laboreu a organitzar les activitats, com les que hi participeu. I el més important: Gaudiu moltíssim de la Festa cada dia!!!

No cal dir que de cara a altres anys, tothom que tingui idees i ganes de fer coses perquè el poble continuï essent ben viu, només cal que participi de les reunions de la Comissió de Festes, que són obertes a tothom.

Bona Festa Major!
La Comissió de Festes