Tallers artístics a l’Espai nyamnyam

Aquest dissabte 4 i diumenge 5 de maig, comença el cicle ‘Si no vols pols no vinguis a l’era 2024′ a l’Espai nyamnyam. Hi ha portes obertes de 12h a 18h els dos dies, i el dinar també és gratuït (dissabte i diumenge).
 
Aquesta obertura s’emmarca en el projecte PLANT sobre pràctiques en context. És per això que durant duess setmanes, l’artista Catarina Vieira (Portugal) i Dora Zoumba i Aris Papadopoulos (Grècia), han estat treballant amb l’Escola Finestres, s’ha ofert un taller de dansa on ha participat molta gent del poble, i s’ha mantingut conversa i caminades amb diverses persones de Mieres. Els seus projectes giren al voltant de qüestions com la resiliència, la devastació, la regeneració, la possibilitat d’un monument col·lectiu futur -entre d’altres- que s’activen a través d’eines de la creació artística.
 
A més es proposa un taller d’elaboració de paper amb fibres locals a càrrec de l’Aitor Climent (Mas Monell), una exposició i projecció de pel·lícula amb música en directe (dissabte tarda), i una conversa al voltant de com (re)situem el decreixement en els nostres territoris (diumenge tarda) – a càrrec de Borja Nogué.
 
Si us voleu quedar a dinar, envieu un missatge al 669296023 (Ariadna). Teniu tota la informació a www.nyamnyam.net/sinovolspols