Estona – temps per tu

Aquest és un projecte de suport per a la conciliació laboral i personal, pensat per a donar resposta a les teves necessitats puntuals. És un servei obert a tothom i gratuït.

Els dimarts i dijous de 17 a 20 h podeu portar la mainada (de 2 a 12 anys) a l’Escola de Mieres, a un espai de lleure educatiu-ludoteca, acompanyat i dinamitzat per professionals qualificats amb jocs, tallers i molt més!

El servei de Temps per Lleure (espai de lleure educatiu-ludoteca) s’inicia el 17 d’octubre. De manera excepcional, i encara que no hi hagi cap inscrit amb reserva prèvia de 48 h, la primera setmana els serveis estaran oberts perquè qualsevol família pugui venir per aclarir dubtes, preguntar, conèixer la persona que dinamitzarà l’espai, o quedar-s’hi!

El dijous 20 d’octubre a les 17 h a l’escola hi haurà una reunió informativa oberta a tothom per poder resoldre dubtes en relació amb aquest servei.

També podeu aprofitar el servei als altres municipis de la comarca. Podeu trobar més informació sobre tots els serveis i horaris a: www.tempspertu.garrotxa.cat  (+ informació)