Revista de Mieres: Roca de Migdia

 

 

 

 Aquesta revista pretén ser un bagul de mirades, olors, gustos, records, somnis…, una publicació on tothom trobi, com a mínim, alguna història per assaborir tranquil·lament mentre fa un cafè a Can Met en un dia assolellat d’hivern, o al banc del camí que voreja el riu, sota l’ombra dels pollancres un calorós matí d’estiu, o a casa amb la família, o al llit abans de dormir, i així afegir ingredients per al viatge oníric que despunta mentre s’acluquen els ulls, o…
 
 Aquest any 2022 hi hem afegit un suplement adreçat a la mainada: “La Roqueta”. Esperem que us agradi i que vagi introduint en els més petits l’interès per a La Roca de Migdia, que és de tothom.
 
 Així doncs, entre cafès i somnis, engeguem amb il·lusió aquest nou projecte que desitgem que us apassioni tant com a nosaltres i que, a poc a poc, ens el fem nostre, de tots i totes. Volem investigar, recordar, somiar i compartir les múltiples i variades mirades que el nostre poble ens ofereix i fer una revista plural on ens sentim tots i totes almenys una mica reflectides. Una finestra oberta a totes les realitats que aquest poble tan ric acull i que moltes vegades, atrafegats com anem cadascú amb la nostra vida, no ens n’adonem.
 
 És per això que el nostre ferm desig és que tothom que vulgui se senti convidat a participar aportant escrits, testimonis, dibuixos, idees…
 Per fer-ho podeu posar-vos en contacte amb l’equip d’edició i de redacció a través del correu electrònic: rocademigdia@gmail.com o bé personalment.