Activitat dels Amics de la Serra de Finestres

El proper cap de setmana 16 i 17 de març, l’associació Amics d ela Serra de Finestres i els entorns de Mieres conviden a tot el veïnat a una doble activitat:

Presentació del llibre i del projecte de recuperació del refugi de Sant Aniol d’Aguja:

Dissabte 16 de març, a les 18 h, al Centre Cívic de Mieres, i en Quim Oliver Tarradas “Xari” ens explicarà el projecte de recuperació del refugi de Sant Aniol d’Aguja que han fet els Amics de Sant Aniol d’Aguja. A més a més, l’Ernest Costa i Savoia presentarà el llibre “Sant Aniol d’Aguja, Valls, cims i gent del Pirineu d’entre el Vallespir i la Garrotxa”. 

Caminada:

L’endemà, dia 17, farem una caminada a Sant Aniol d’Aguja :
 
Hora de trobada: 8 h. a la Plaça Major de Mieres. L’inici de la caminada serà a les 9 h. a Sadernes (Hostal de Sadernes). Cal aparcar en els aparcaments habilitats. La caminada fins a Sant Aniol d’Aguja és per camins de muntanya, d’uns 12 kms (anada i tornada) i 400 m. de desnivell. Aconsellem portar bastons. Pel camí, l’Ernest i en Xari aniran fent explicacions d’alguns dels paratges retratats al llibre. En arribar a Sant Aniol, farem una visita guiada del refugi i podrem visitar l’ermita.
 
Cal portar esmorzar i dinar. Al Refugi de Sant Aniol hi haurà servei de begudes (pagament en efectiu). Havent dinat, anirem tornant tranquil·lament. 
 
Aquesta activitat està organitzada amb els Amics de Sant Aniol d’Aguja, i es fa amb la col·laboració del Centre Excursionista de Banyoles i els Ajuntaments de Mieres, de Santa Pau i de Sant Miquel de Campmajor. 
 
Us hi esperem!